Oznamy na štvrtú veľkonočnú nedeľu (21.4.2013)

Slávime štvrtú  veľkonočnú nedeľu, nedeľu Dobrého Pastiera.

V stredu 1. mája organizujeme tradičný celodenný výlet na Inovec. Pozývame rodiny s deťmi, mládežníkov aj seniorov. Stretneme sa o 7 . 45 pred kostolom Notre Dame. Zoberte si stravu a tekutiny.

Zajtra v pondelok budú do Dubnice nad Váhom dopravené ostatky sv. Don Bosca o 15.00. Kto si ich chce uctiť, môže tak urobiť zajtra v Dubnici nad Váhom alebo v utorok v Novej Dubnici.

Slovenská katolícka charita ďakuje všetkým dobrodincom, ktorí sa zapojili do kampane Pôstna krabička pre Afriku a finančne alebo modlitbou podporili jej projekt v Ugande. Do dnešného dňa sa vyzbieralo viac ako 82 000 eur. Tieto financie budú použité pre pomoc polosirotám a sirotám žijúcim s HIV, AIDS v centre Nepoškvrneného Srdca Panny Márie, ktoré charita vybudovala na severe Ugandy. Tento rok sa SKCH snaží dostavať dom pre chlapcov a jedáleň.

Dnes je zbierka na seminár. Za vaše milodary vyslovujeme vopred v mene svojom, predstavených seminára i seminaristov úprimné Pán Boh zaplať. Obetujme aj svoje modlitby za kňazské a rehoľné povolania.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na sv. Vojtecha, biskupa a muč.
št: sviatok sv. Marka, evanjelistu