2. november - Sviečka za nenarodené deti

2. november – Sviečka za nenarodené deti

Projekt organizuje Fórum života n. f., s cieľom zapojiť do jeho realizácie farnosti, mestá a obce, spoločenstvá, rodiny i jednotlivcov na celom Slovensku. Sviečka za nenarodené deti prebieha počas októbra s vyvrcholením 2. novembra, v deň Pamiatky zosnulých.

Do kampane spojenej s verejnou zbierkou je možné zapojiť sa vaicerými spôsobmi. Predovšetkým modlitbou a ďalšími duchovnými aktivitami v spolupráci s kňazom v našej farnosti. Spomienku na zomrelé a usmrtené nenarodené deti môžeme vyjadriť aj zaobstaraním si originálnej sviečky za nenarodené deti a jej zapálením a umiestnením do okien našich domovov večer 2. novembra.

Zakúpením špeciálne vyrobenej sviečky podporíte aktivity Fóra života zamerané na ochranu života a rodiny. Podporiť nás môžete aj priamo zaslaním Vášho daru na číslo účtu 5033357295/0900. V kolónke pre adresáta uveďte heslo “Sviečka”.

Slovensko tak veľmi potrebuje kultúrnu a duchovnú obrodu. Zapojte sa do aktivít spojených so Sviečkou za nenarodené deti a pomôžte nám ju uskutočniť.

Ďakujeme!

Letáčik A6 s Modlitbou o úctu k životu (pdf, 5 MB)

Plagát A4 (pdf, 4 MB)

banner