Oznamy na 33. nedeľu v období cez rok (17.11.2013)

Slávime tridsiatu tretiu nedeľu v období cez rok.

Budúca nedeľa je posledná v cirkevnom roku, Nedeľa Krista Kráľa, preto bude na budúcu nedeľu o 15.00 vo farskom kostole ďakovná pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou so zasväcujúcou modlitbou.

Aj v tomto roku chceme pre vás pripraviť adventné vence z peknej čerstvej čečiny, ktoré budú ozdobené prírodnými ozdobami a sviečkami. Kúpou adventného venca prispejeme na opravy našich kostolov, konkrétne na opravu organu v kostole Notre Dame a na zaplatenie prác na reštaurovaní štukovej výzdoby vo farskom kostole.  Minimálna cena venca bude 12 € a budú sa predávať na prvú adventnú nedeľu. Kto má záujem, môže sa zapísať v sakristii.

V dňoch 30.4. – 8.5.2014 organizujeme z našej farnosti a z farnosti Trenčianske Biskupice púť do Svätej zeme, spojenú s návštevou hory Sinaj. Približný program si môžete pozrieť na výveskách. Záujemcovia sa už môžu prihlasovať na fare.

Dnes je  pravidelná zbierka na opravu našich kostolov. Za vaše milodary, za vašu štedrosť vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať.  Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole je obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
st: výročie posviacky katedrálneho chrámu sv. Emeráma v Nitre
št:  spomienka na Obetovanie Panny Márie
pi:  spomienka na sv. Cecíliu, pannu a muč.