Oznamy na 2. adventnú nedeľu (8.12.2013)

Slávime druhú adventnú nedeľu.

Zajtra v pondelok je slávnosť Nepoškvrneného Počatia Panny Márie. Keďže je tento sviatok prenesený z nedele, už nie je prikázaným sviatkom. Sv. omše budú v pondelok ako vo všedný deň.

ZŠ sv. Andreja – Svorada a Benedikta pozýva rodičov a budúcich prváčikov na Dni otvorených dverí, ktoré sa budú konať 11. a 12. decembra od 9.00 do 14.00 v ZŠ na ulici 1. mája.

Na budúcu nedeľu o 15.30 bude v kostole u piaristov  ďakovno – benefičný koncert na podporu hospicu v Trenčíne. Hrať budú žiaci Súkromnej umeleckej školy ADIA s cimbalovou hudbou KĽUMOK. Ste srdečne pozvaní.

Ako ste sa už mnohí dozvedeli z médií, od utorka 10. decembra 2013 bude doprava na Braneckého ulici obojsmerná. To znamená, že autá budú jazdiť aj smerom na Námestie sv. Anny, kde doteraz mohli jazdiť len autobusy. Prosíme vás, zvýšte pozornosť pri prechádzaní cez priechody pri kostole Notre Dame aj pri zdravotnej škole. Je to skúšobná prevádzka, ktorá by mala trvať niekoľko dní. Dopravu na tomto úseku bude monitorovať  polícia. Po jej vyhodnotení sa rozhodne, či sa doprava vráti k pôvodnému jednosmernému režimu, alebo zostane v oboch smeroch.

13. decembra o 18.00 sa začne v kostole Notre Dame Noc modlitieb za deti. Skončí sa 14. decembra sv. omšou o 7.00. Srdečne pozývame k modlitbe za deti.

V sobotu dopoludnia spovedáme vo farnosti Trenč. Turná a Veľké Bierovce.

Na budúcu nedeľu pravidelná zbierka na opravy našich kostolov nebude, nakoľko máte veľké výdavky pred vianočnými sviatkami.

Liturgický kalendár:
po: slávnosť Nepoškvrneného Počatia Panny Márie.
pi: spomienka na sv. Luciu, pannu a mučenicu
so: spomienka na sv. Jána z Kríža, kňaza a uč. Cirkvi