Oznamy na 11. nedeľu v období cez rok (14.6.2015)

Slávime jedenástu nedeľu v období cez rok.

V sobotu bude na Skalke celodiecézna púť prvoprijímajúcich detí, ich rodičov a ostatných veriacich. Privítanie pútnikov bude o 10.00, sv. omšu o 15.30 bude celebrovať Mons. Peter Brodek, generálny vikár. Celý program si môžete pozrieť na výveskách. Všetkých srdečne pozývame na Skalku…

Dňa 1. a 2. júla organizujeme pre miništrantov tradičný výlet. Chlapci miništranti budú mať tento výlet ako odmenu za celoročnú miništrantskú službu. Prihlasujte sa v sakristii.

ZŠ sv. Andreja – Svorada a Benedikta organizuje v dňoch 27.7. – 1.8.2015 detský letný tábor v Belušských Slatinách. Prihlásiť sa môžu deti vo veku od 7 do 12 rokov. Cena je 85 €. Prihlášky s ďalšími informáciami si môžete vyzdvihnúť v ZŠ. Vypísané prihlášky aj s poplatkom sa odovzdávajú v kancelárii ZŠ sv. Andreja-Svorada a Benedikta do 15.6.2015.

PGJB organizuje letný tábor pre deti, ktorý sa uskutoční od 8. do 13. augusta 2015 v rekreačnom stredisku  Čertov. Zúčastniť sa ho môžu deti 5. až 9. ročníka ZŠ. Cena letného tábora je 100 €. Prihlásiť sa možno cez internet /www.piar.gtn.sk/ alebo priamo na vrátnici piaristického gymnázia.

Na budúcu nedeľu je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 11.00 vo farskom kostole bude na budúcu nedeľu obetovaná za všetkých dobrodincov.