Oznamy na 3. pôstnu nedeľu (28.2.2016)

Slávime tretiu pôstnu nedeľu.

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci, spovedáme približne hodinu pred sv. omšami. V piatok po sv. omši vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie. Pre mnohých z vás môže byť táto sv. spoveď už veľkonočná.

Chorých a nevládnych budeme pred Veľkou Nocou spovedať v sobotu 12.3.2016. Môžete ich nahlasovať v sakristii, na fare alebo telefonicky.

V sobotu 12.3. o 10.00 bude vo farskom kostole veľké stretnutie birmovancov.

Dňa 12.3.2016 sa v Nitre uskutoční modlitbové stretnutie k úcte Matky všetkých národov. Záujemcovia sa môžu prihlasovať a následne zaplatiť 7 € u pani Cákovej /č.t. 0904 441 618/ do 5.marca.

V septembri chceme otvoriť cirkevnú škôlku. Príprava priestorov na škôlku si vyžiada veľké finančné náklady. Kto by chcel poukázať 2 % z daní na tento účel, môže si vyzdvihnúť tlačivo na stolíku pri katolíckej tlači…

Celodennú lyžovačku na Makov presúvame na stredu 2.3., nakoľko v utorok predpovedajú nepriaznivé počasie. Odchod je v stredu ráno o 7.30 z autobusovej stanice. Cena denného lístka aj s dopravou je pre dospelých 12 € a pre deti ZŠ a študentov 10 €. Prihlásiť sa môžete v sakristii alebo na fare. Pri nahlasovaní treba povedať aj číslo telefónu. Prosíme všetkých nahlásených o dochvíľnosť… Modlime sa, aby nám táto akcia dobre dopadla. Akcia ZRUŠENÁ.