Oznamy na 5. pôstnu nedeľu (13.3.2016)

Slávime piatu pôstnu nedeľu. Od dnešnej nedele do Veľkého piatku máme zahalené  kríže.

Dnes popoludní spovedáme pred Veľkou Nocou v Soblahove, na Skalke a v Selci. V piatok budeme spovedať v Trenč. Biskupiciach, v sobotu dopoludnia v Trenč. Turnej a Veľkých Bierovciach, popoludní v Orechovom a v Opatovej.

V kaplnke sv. Anny bude v sobotu sv. omša už o 8.00.

Na budúcu sobotu sa bude konať prvá brigáda na Skalke. Začiatok je o 9.00 na Malej Skalke. Prineste si pevnú obuv a pracovné rukavice.

Budúca nedeľa je Kvetná. Pri svätých omšiach budeme posviacať ratolesti. Je to aj svetový deň mládeže. Svätá omša o 11.00 vo farskom kostole bude ako obvykle zameraná pre deti a mládež… Popoludní na Kvetnú nedeľu o 15.00 vo farskom kostole budú mať pobožnosť krížovej cesty rodiny s deťmi.

Na budúcu nedeľu od 15.00 do 17.30 začneme spovedať pred veľkonočnými sviatkami v našej farnosti. Spovedať v našej farnosti budeme ešte v pondelok a utorok po Kvetnej nedeli u piaristov.

V našom meste žijú dôchodcovia, ktorí sú opustení a majú ťažkosť zabezpečiť si teplú stravu. Maltézska pomoc v Trenčíne chce pomôcť sociálne slabým seniorom so zabezpečením  teplej stravy cez pracovné dni za prijateľnú cenu. Ak viete o niekom zo svojho okolia, kto takúto pomoc potrebuje, kontaktujte nás na fare. Podrobnosti si môžete pozrieť na výveske.

Dnes máme výročie zvolenia Svätého Otca pápeža Františka. Myslime na neho vo svojich modlitbách.

Liturgický kalendár:
so: slávnosť sv. Jozefa, ženícha Panny Márie