Oznamy na Veľkonočnú nedeľu (27.3.2016)

Slávime najväčší sviatok v cirkevnom roku, Veľkonočnú nedeľu.

Dnes  o 18.00 budú v kostole Notre Dame slávnostné spievané vešpery, na ktoré vás srdečne pozývame. Celý týždeň máme veľkonočnú oktávu, oslavujeme tieto dni ako jeden sviatok.

Zajtra na Veľkonočný pondelok budú sv. omše tak ako v nedeľu, okrem sv. omše o 18.30 v kostole Notre Dame, ktorá nebude. Vo veľkonočnom období sa modlíme modlitbu Raduj sa, nebies Kráľovná.

Budúca nedeľa je Nedeľa Božieho milosrdenstva. V tomto svätom roku Božieho milosrdenstva  popoludní bude na Skalke pri kaplnke Božieho milosrdenstva v starom lome pobožnosť o 14.00, následne na to bude procesia do jubilejného kostola a prechod svätou bránou. O 15.30 bude slávnostná sv. omša. Srdečne vás pozývame …

Na budúcu nedeľu  KBS vyhlásila aj celoslovenskú zbierku na pomoc prenasledovaným kresťanom. Na výveskách si môžete pozrieť, na čo sa použili financie zo zbierky v minulom roku. Za vašu štedrosť vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať.

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci, vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť a požehnanie po sv. omši.

V piatok 1.4.2016 od 9.00 do 14.00 bude Deň otvorených dverí v ZŠ sv. Andreja-Svorada a Benedikta. Deti so svojimi rodičmi si môžu pozrieť priestory a získať informácie o škole.

Vzadu na stolíku je dvojčíslo Katolíckych novín, dávame do pozornosti zaujímavé čítanie…

Dnes je obvyklá veľkonočná farská zbierka. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať.

Prajeme vám požehnané veľkonočné sviatky. Nech Kristova láska a jeho víťazstvo nad smrťou naplní naše srdcia, aby aj nám tajomstvo vzkriesenia dodalo odvahy ku konaniu dobra a k láske.