Oznamy na nedeľu Zoslania Ducha Svätého (15.5.2016)

Slávime nedeľu Zoslania Ducha Svätého. Dnešnou nedeľou sa končí veľkonočné obdobie, od zajtra sa budeme modliť modlitbu Anjel Pána.

Dnes po sv. omši o 9.00 vo farskom kostole bude požehnanie kríža na farských schodoch, ktorý bol odstránený v päťdesiatych rokoch.

Dnes  popoludní o 14.00 budú mať vo farskom kostole nácvik pred 1. sv. prijímaním deti zo 7. ZŠ na Hodžovej ulici. Účasť všetkých prvoprijímajúcich detí je nevyhnutná!

Na budúcu nedeľu o 14.00 budú mať nácvik deti z 5. a  6. ZŠ na Dlhých Honoch a Bezručovej.

V sobotu od 9.30 do 10.00  bude v kostole Notre Dame  sv. spoveď pre prvoprijímajúce deti z cirkevnej ZŠ sv. Andreja Svorada a Benedikta.. V tomto čase budeme spovedať aj rodičov a príbuzných.

Na budúcu nedeľu o 8.30 v kostole Notre Dame budú mať prvé sv. prijímanie deti z cirkevnej ZŠ. Prosíme, aby ste nechali priestor na tejto sv. omši pre deti a príbuzných. Myslime v modlitbách na naše prvoprijímajúce deti a birmovancov.

CPR organizuje dnes od 14.00 – 18.00 na Mierovom námestí Deň rodiny s bohatým programom pre deti a celé rodiny. Srdečne ste pozvaní. Program si môžete pozrieť na výveske.

Na budúcu nedeľu bude pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša vo farskom kostole o 9.00 bude na budúcu nedeľu obetovaná za všetkých dobrodincov.

Sviatosť birmovania sa bude v našej farnosti vysluhovať v sobotu 4.6.2016 o 9.30. Preto v sobotu 4.6. budú krsty o 8. 30 v kostole Notre Dame, aby sa na birmovku všetko v  pokoji pripravilo.

Liturgický kalendár:
po: svätodušný pondelok
št: sviatok nášho Pána Ježiša Krista, Najvyššieho a večného Kňaza