Oznamy na Veľkonočnú nedeľu (16.4.2017)

Slávime najväčší sviatok v cirkevnom roku, Veľkonočnú nedeľu.

Dnes  o 18.00 budú v kostole Notre Dame slávnostné spievané vešpery, na ktoré vás srdečne pozývame. Celý týždeň máme veľkonočnú oktávu, oslavujeme tieto dni ako jeden sviatok.

Zajtra na Veľkonočný pondelok budú sv. omše tak ako v nedeľu, okrem sv. omše o 18.30 v kostole Notre Dame, ktorá nebude. Vo veľkonočnom období sa modlíme modlitbu Raduj sa, nebies Kráľovná.

CPR pozýva v sobotu 22.4. o 13.00 na prednášku kňaza Jozefa Marettu na tému „Boj o maličkých“, ktorá sa bude konať v refektári piaristického gymnázia. Podrobnosti sú na výveskách…

Na budúcu nedeľu od 10.00 do 11.00 bude skúška rovnošiat pre prvoprijímajúce deti. Prosíme rodičov, aby prišli na túto skúšku aj so svojimi deťmi…Pripomíname, že za požičanie rovnošaty sa bude platiť 10 €.  

Budúca nedeľa je Nedeľa Božieho milosrdenstva. My oslávime tento sviatok na Skalke. Program v sobotu si môžete pozrieť na výveske. V nedeľu  popoludní bude na Skalke pri kaplnke Božieho milosrdenstva v starom lome pobožnosť o 14.30, následne na to bude procesia do Diecéznej svätyne. O 16.00 bude slávnostná sv. omša. Srdečne vás pozývame …

Dnes je obvyklá veľkonočná farská zbierka. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať.

Prajeme vám požehnané veľkonočné sviatky. Nech Kristova láska a jeho víťazstvo nad smrťou naplní naše srdcia, aby aj nám tajomstvo vzkriesenia dodalo odvahy ku konaniu dobra a k láske.