Oznamy na 3. nedeľu v období cez rok (21.1.2018)

Slávime tretiu nedeľu v období cez rok.

Tí, čo cítia v sebe povolanie stať sa kňazmi a chcú veľkodušne odpovedať na tento Boží hlas,  môžu sa uchádzať o prijatie do kňazského seminára na štúdium teológie v Nitre v akademickom roku 2018 – 2019. Podrobnosti podá pán dekan. 

Piaristické gymnázium v Trenčíne pozýva verejnosť, najmä rodičov a žiakov 5. a 9. ročníka ZŠ na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 25.1.2018  v čase od 10.00 do 15.00 hod. Bližšie informácie na webovej stránke školy.

Centrum pre rodinu pozýva na kurz „Manželské večery“, určený pre manželské páry, ktoré chcú svoje manželstvo osviežiť, zlepšiť. Bližšie informácie nájdete na webovej stránke CPR a na výveskách.

Centrum ďalej pozýva na prednášku s názvom „Naplňovanie potrieb v manželstve“, ktorá sa uskutoční v pondelok 22.1.2018 o 17.00 v refektári piaristického gymnázia.

V sobotu 27.1.2018 o 15.00 sa v piaristickom kostole uskutoční blok prednášok na tému: „Zastavme zlo z Istanbulu.“ Prednášajúcim bude kňaz Marián Kuffa, predseda Inštitútu Krista Veľkňaza a ďalší. O 18.00 bude sv. omša k téme a po nej sviečkový ružencový pochod k okresnému úradu. Podrobnosti sú na výveskách.

Dnes je  pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Svätá omša o 9.00 vo farskom kostole je dnes obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
st: spomienka na sv. Františka Saleského, biskupa a uč. Cirkvi
št: sviatok Obrátenia sv. Pavla, apoštola
pi: spomienka na sv. Timoteja a Títa, biskupov