Oznamy na Veľkonočnú nedeľu (1.4.2018)

Slávime najväčší sviatok v cirkevnom roku, Veľkonočnú nedeľu.

Dnes  o 18.00 budú v kostole Notre Dame slávnostné spievané vešpery, na ktoré vás srdečne pozývame. Celý týždeň máme veľkonočnú oktávu, oslavujeme tieto dni ako jeden sviatok.

Dnes je prvá nedeľa v mesiaci, ale celodenná poklona v kaplnke sv. Anny nebude, nakoľko tam majú liturgiu gréckokatolícki veriaci.

Zajtra na Veľkonočný pondelok budú sv. omše tak ako v nedeľu, okrem sv. omše o 18.30 v kostole Notre Dame, ktorá nebude. Vo veľkonočnom období sa modlíme modlitbu Raduj sa, nebies Kráľovná.

Budúca nedeľa je Nedeľa Božieho milosrdenstva. My oslávime tento sviatok na Skalke. Program v sobotu si môžete pozrieť na výveske. V nedeľu  popoludní bude na Skalke pri kaplnke Božieho milosrdenstva v starom lome pobožnosť o 14.30, následne na to bude procesia do Diecéznej svätyne. O 16.00 bude slávnostná sv. omša. Srdečne vás pozývame …

Dnes je obvyklá veľkonočná farská zbierka. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať.

Prajeme vám požehnané veľkonočné sviatky. Nech Kristova láska a jeho víťazstvo nad smrťou naplní naše srdcia, aby aj nám tajomstvo vzkriesenia dodalo odvahy ku konaniu dobra a k láske…