Oznamy na 5. veľkonočnú nedeľu (19.5.2019)

Slávime piatu veľkonočnú nedeľu.

Dnes popoludní od 13.30 do 14.30 budú mať vo farskom kostole nácvik pred prvým sv. prijímaním deti z 5. a 6. ZŠ na Dlhých Honoch a Bezručovej. Účasť všetkých je nutná.

Dnes popoludní od 15.00 sa uskutoční na Mierovom námestí 4. ročník podujatia „Deň rodiny v Trenčíne“. Ste srdečne pozvaní.

CPR pozýva zajtra o 17.00 na prednášku o výchove detí, v stredu bude CPR jednou zo zastávok „Noci literatúry“, v nedeľu CPR organizuje výlet rodín na Vápeč. Všetky podrobnosti nájdete na web stránke Centra.

V sobotu od 10.00 do 11.00 vo farskom kostole budeme spovedať prvoprijímajúce deti a ich príbuzných. O 11.00 budú mať nácvik na prvé sv. prijímanie deti zo 7. ZŠ na Hodžovej ulici. Po sv. spovedi si deti v náukovej miestnosti vyzdvihnú rovnošatu k slávnosti prvého sv. prijímania.

Na budúcu nedeľu vo farskom kostole o 9.00 budú mať prvé sv. prijímanie deti zo ZŠ na  Dlhých Honoch a Bezručovej a o 11.00 deti zo ZŠ na Hodžovej ul.. Prosíme, aby ste nechali priestor na týchto sv. omšiach pre deti a príbuzných. Myslime v modlitbách na naše prvoprijímajúce deti.

Pútnické miesto Skalka pozýva v piatok o 20.00 v rámci projektu „Noc kostolov“ do kláštora na Veľkej Skalke a v sobotu o 16.00 do Diecéznej svätyne na púť ku Guadalupskej Panne Márii.

Na budúcu nedeľu bude pravidelná zbierka na opravy a údržby našich kostolov a farských budov. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole bude  obetovaná za dobrodincov.

Liturgický kalendár:
st: spomienka na sv. Ritu z Cascie, rehoľníčku