FARSKÉ  OZNAMY V. PÔSTNA NEDEĽA

FARSKÉ  OZNAMY V. PÔSTNA NEDEĽA

LITURGICKÝ KALENDÁR

Po. – So.27.3.-1.4.Féria 
NEDEĽA2. 4.PALMOVÁ (KVETNÁ) NEDEĽA čiže NEDEĽA UTRPENIA PÁNA 
  • Dnes konáme zbierku na pomoc prenasledovaným kresťanom a vojnovým utečencom. Svoje milodary môžete obetovať po každej sv. omši, za čo vám v ich mene ďakujeme a vyprosujeme Božie požehnanie. Zároveň ďakujeme za milodary na potreby farnosti a na energie. Obetovali ste 1351 €.
  • Budúci týždeň vo štvrtok (30.3. približne 9:00-13:00) budeme spovedať chorých a starších pred veľkou nocou. Tí, ktorí máte záujem, aby sme prišli k vašim príbuzným, prosíme aby ste ich nahlásili v sakristiách našich kostolov, alebo telefonicky, najneskôr do stredy večera. Prvopiatkových chorých budeme navštevovať v piatok (31.3.).
  • V piatok 31. 3. bude pred sv. omšou, vo farskom kostole, krížová cesta. Budú sa modliť rodiny za rodiny našej farnosti a o 16.oo h bude v kostole Notre Dame dramatizovaná krížová cesta.
  •  V sobotu bude o 8.oo h vo farskom kostole mariánska pobožnosť a sv. omša (Fatimská sobota). Po nej bude upratovanie kostola a okolia pred sviatkami. Prosíme o pomoc a spoluprácu.
  • Na budúcu nedeľu bude spovedanie pred sviatkami. Spovedať budeme v kostole Notre – Dame  a u Piaristov od 15.oo – 17.3o h a v utorok od 15.oo – 17.oo h. Program spovedania v ostatných farnostiach našej farnosti je na výveske kostola. 
  • Prosíme účastníkov farskej púte do Czestochovej, aby do 2. apríla v sakristii kostola kde sa prihlasovali,  doplnili svoje osobné údaje kvôli poisťovni a zaplatili zálohu vo výške 50 €.