FARSKÉ  OZNAMY III. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

    LITURGICKÝ KALENDÁR

Po.:24. 4.Sv. Juraj, mučeník 
UT.:25. 4.SV. MAREK, EVANJELISTASviatok
So.:29. 4.SV. KATARÍNA SIENSKÁ, PANNA A UČITEĽKA CIRKVI, PATRÓNKA EURÓPYSviatok
NE.:30. 4.IV. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA DOBRÉHO PASTIERA 
  • V sobotu, 29. apríla,  odchádzame na farskú púť do Czenstochowa. Stretneme sa o 10,00 hod. pred gréckokatolíckym kostolom sv. Cyrila a Metoda. Prosíme o dochvíľnosť. Doplatok na púť sa bude platiť pri nástupe do autobusu.
  • Rádio Lumen organizuje na 6. mája 16. púť do Sanctuária Božieho Milosrdenstva v Krakove. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii kostolov.
  • Na budúcu nedeľu budeme prežívať deň modlitieb za duchovné povolania. Prosíme, aby ste na tento úmysel pamätali aj vo svojich súkromných modlitbách.  Budeme konať zbierka na kňazský seminár v Nitre. Za váš milodar vám, v mene našich bohoslovcov ďakujeme.
  • Dnes konáme zbierku na energie a opravy farských budov. V mene všetkých ďakujeme za vaše milodary.
  • Oznamujeme, že od zajtra je možné prihlásiť sa k príprave na birmovku, ktorú plánujeme na budúci rok. Prihlásiť sa môžu všetci tohtoroční deviataci zo ZŠ, kvartáni z 8. ročných gymnázií a prípadne aj starší. Podmienkami sú samozrejme, že boli pokrstení, prijali prvé sv. prijímanie a reálne žijú buď na území našej farnosti alebo Farnosti Trenčín – Juh. Tí, ktorí bývajú na území iných farností budú, žiaľ, odmietnutí, no odporúčame im obrátiť sa na pána farára  v mieste bydliska. Vyplnené a podpísané prihlášky, ktoré si môžete  stiahnuť na našej internetovej stránke treba odovzdať najneskôr do 25. 06. 2023 na farskom úrade v čase úradných hodín.
  • Takisto oznamujeme, že dospelí, ktorí majú záujem prijať v budúcom roku iniciačné sviatosti (krst, birmovanie, sv. prijímanie) sa do konca júna môžu prihlásiť k prírave. Prihlásiť sa je potrebné osobne na farskom úrade v čase úradných hodín.
  • Dňa 13. mája sa bude konať púť detí do Rajeckej Lesnej na ktorej sa chceme zúčastniť s deťmi našej farnosti. Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez Google formulár, ktorý je zverejnený na našej stránke. Tešíme sa na spoločné chvíle a zážitky.