FARSKÉ  OZNAMY XXV. NEDEĽA CEZ ROK

FARSKÉ  OZNAMY XXV. NEDEĽA CEZ ROK

LITURGICKÝ KALENDÁR

St.:27. 09.Sv. Vincent de Paul, kňazSpomienka
PI.:29. 09.SV. MICHAL, GABRIEL, RAFAEL, archanjeliSviatok
So.:30. 09.Sv. Hieronym, kňaz a uč. CirkviSpomienka
NE.:01. 10.XXVI. cez rok 
  • 1.sv.prijímanie – Prosíme rodičov, ktorí majú záujem, aby ich dieťa prijalo v tomto školskom roku prvýkrát Pána Ježiša v Eucharistii, aby vyplnili do konca septembra prihlášku, ktorú nájdu na našej webovej stránke. To sa vzťahuje len na rodičov a detí, ktorí bývajú na území našej farnosti.
  • Birmovanci – V piatok,  29.09.2023 o 16,00 h. bude prvé stretnutie záujemcov o prijatie sviatosti birmovania. Stretnutie začne sv. omšou. 
  • Dnes (24.septembra – nedeľa) konáme Jesennú zbierku na kňazský seminár v Nitre. Vopred ďakujeme za vaše milodary.
  • SSV prosí členov patriacich do skupiny k predajni v Trenčíne, aby si vyzdvihli členské podiely v predajni a zároveň uhradili členský poplatok 10 €. Zároveň chceme aj touto cestou povzbudiť ostatných veriacich k členstvu Spolku svätého Vojtecha, ktoré je možné získať vyplnením elektronickej prihlášky alebo registráciou priamo v predajni.
  • Pozývame na pravidelné biblické stretnutia, ktoré sa konajú vždy vo štvrtok po večernej sv. omši (17,00h) v Notre Dame ( CPR o 18,00 h.).
  • Vincentská rodina – členky spolku kresťanskej lásky veľmi pekne ďakujú všetkým, ktorí svojim milodarom prispeli na zmiernenie hladu vo svete. Obetovali ste zatiaľ: vo Farskom kostole 306 €; v kostole Notre Dame 308 € a v kostole sv. Anny 48,90 €. Spolu: 662,90 €. Zbierka pokračuje. Bližšie informácie na nástenke.

Centrum pre rodinu pozýva:

  • slobodných katolíkov vo veku 26 – 36 rokov, ktorí vo viere hľadajú svojho životného partnera, na efektívne, bezpečné, anonymné zoznamovacie stretnutie s názvom katRande. Podujatie sa uskutoční 5. októbra 2023 od 17:30 v priestoroch Centra pre rodinu na Farskej 12, Trenčín. Ďalšie informácie a registračný formulár nájdete na webových stránkach Centra pre rodinu.
  • na program AMORIS pre manželov zameraný na posilnenie manželstva, lepšie pochopenie manželského partnera a posilnenie vzájomnej dôvery. Podujatie sa uskutoční 14. – 15. októbra 2023 v priestoroch Centra pre rodinu Trenčín. Bližšie informácie nájdete na stránkach Centra pre rodinu.”