Oznamy na piatu pôstnu nedeľu (17. 3. 2013)

Slávime piatu pôstnu nedeľu. Od dnešnej nedele do Veľkého piatku máme zahalené  kríže.

Dnes je spoločná sv. spoveď v Skalke, Selci a v Soblahove, v piatok v Biskupiciach, v sobotu dopoludnia v Stankovciach, Bierovciach a Trenčianskej Turnej a popoludní v Orechovom a Opatovej.

V sobotu sv. omša v hospici nebude. V kaplnke sv. Anny bude v sobotu sv. omša už o 8.00.

Budúca nedeľa je Kvetná. Pri svätých omšiach budeme posviacať bahniatka. Je to aj svetový deň mládeže. Svätá omša o 11.00 vo farskom kostole bude ako obvykle zameraná pre deti a mládež… Popoludní na Kvetnú nedeľu o 15.00 vo farskom kostole budú mať pobožnosť krížovej cesty mládežníci. Môžu sa pripojiť aj deti.

Na budúcu nedeľu od 15.00 do 17.30 začneme spovedať pred veľkonočnými sviatkami v našej farnosti. Spovedať v našej farnosti budeme ešte v pondelok a utorok po Kvetnej nedeli u piaristov.  

Máme radosť že v stredu otcovia kardináli zvolili nového Petrovho nástupcu, pápeža Františka. Nech ho v jeho službe dobrotivý Pán Boh ochraňuje a sprevádza svojím požehnaním. V utorok bude jeho slávnostné uvedenie do úradu. Po všetkých sv. omšiach sa v utorok bude spievať pápežská hymna a na poludnie budeme zvoniť na všetkých zvonoch v našich kostoloch.

Dnes je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole je dnes obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
ut: slávnosť sv. Jozefa, ženícha Panny Márie