Oznamy na jedenástu nedeľu v období cez rok (16.6.2013)

Slávime 11. nedeľu  v období cez rok.

V pondelok po večernej sv. omši v kostole Notre Dame budú mať stretnutie členovia združenia Ducha Svätého.

Dňa 30. júna a 1. júla organizujeme pre miništrantov tradičný výlet. Chlapci miništranti budú mať tento výlet ako odmenu za celoročnú miništrantskú službu. Prihlasujte sa v sakristii.

Z našej farnosti organizujeme 5. júla 2013 – na sviatok sv. Cyrila a Metoda púťový zájazd do Nitry. Záujemcovia sa môžu prihlasovať u pána Žáka. Podrobnosti si môžete pozrieť vo farských listoch.

Cykloturisti mladší aj starší, sa môžu zúčastniť cyklistickej púte do Nitry v dňoch 4. – 5. júla. Podrobnosti sú na výveskách, prihlásiť sa môžete aj na fare. Povzbudzujeme k účasti na púti v Nitre v tomto jubilejnom roku 1150. výročia príchodu sv. Cyrila a Metoda.

Dnes  je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole je obetovaná za všetkých dobrodincov.

Úprimne ďakujeme aj za všetky milodary, ktoré ste v tomto týždni osobne obetovali na opravy našich kostolov. Pokračujú práce na reštaurovaní štukovej výzdoby v kaplnke sv. Imricha a v kaplnke rodu Ilešházi vo farskom kostole. Pripravujeme sa aj na opravu organu v kostole Notre Dame. Všetko si to vyžaduje nemalé finančné prostriedky…  

Liturgický kalendár:

št: spomienka na sv. Alojza Gonzágu, rehoľníka