Pútnický zájazd do Ríma (25.-29.4.2013)

Pútnický zájazd do Ríma (25.-29.4.2013)

Blahoslaveného Jána XXIII. a Jána Pavla II. sme poznali ako charizmatických pápežov XX. storočia. Čítali sme o nich články, knihy, videli filmy a mnohí sme sa s nimi stretli na audienciách vo Vatikáne. Na svätorečenie týchto pápežov 27. apríla (nedeľa) 2014, organizuje Hnutie kresťanských rodín v Trenčíne v spolupráci s CK AWERTOUR autobusový púťový zájazd do Ríma. Uskutoční sa v dňoch 25. – 29. apríla 2014 s týmto programom:

25. apríla (piatok) – odchod z Trenčína o 15.15 h od železničnej stanice cez Rakúsko a Taliansko do Ríma so zastávkami na občerstvenie.

26. apríla (sobota) – ráno príchod do Ríma, návšteva baziliky sv. Klementa, kde sa nachádza hrob sv. Cyrila-Konštantína, baziliky sv. Jána v Lateráne, sv. omša. Ubytovanie a nocľah.

27. apríla (nedeľa) – raňajky. Stretnutie na Svätopeterskom námestí, sv. omša so sv. Otcom Františkom vo Vatikáne spojená so svätorečením. Prehliadka mesta. Nocľah.

28. apríla (pondelok) – po raňajkách stretnutie na Svätopeterskom námestí, ďakovná sv. Omša. Popoludní návšteva baziliky Santa Mária Maggiore. Prehliadka baziliky sv. Petra v okovách, kde bol väznený, prehliadka Kolosea, Rímskeho fóra, Fóra Trajana a Kapitolu. Pešia prehliadka významných námestí a fontán. Večer odchod nočnou jazdou cez Rakúsko a Slovensko.

29. apríla (utorok) – predpokladaný príchod do Trenčína v popoludňajších hodinách.

V cene zájazdu 220€ je zahrnuté 2x ubytovanie s raňajkami, sprievodca a kňaz. V prípade záujmu o osobné poistenie toto možno vybaviť spoločne. Pri prihlasovaní treba zložiť zálohu 100€, zvyšok možno zaplatiť najneskôr do 10. apríla 2014. Prihlasovať sa a prípadne získať bližšie informácie možno u M. Žáka osobne alebo telefonicky na č. 032/652 15 42.