Oznamy na 6. nedeľu v období cez rok (16.2.2014)

Slávime šiestu nedeľu v období cez rok.

Je čas odovzdávania prihlášok na vysoké školy. Tí, ktorí cítia v sebe povolanie stať sa kňazmi, a chcú veľkodušne odpovedať na tento Boží hlas, môžu sa uchádzať o prijatie do kňazského seminára a na štúdium teológie v Nitre pre akademický rok 2014/2015. Bližšie informácie na fare.

V utorok  18.2.2014 o 7.30 odchádzame z parkoviska pri plavárni na celodennú lyžovačku na Makov. Cena denného lístka aj s dopravou je pre dospelých 12 a pre deti ZŠ a študentov 10 € . Záujemcovia sa ešte môžu prihlásiť. Prosíme všetkých nahlásených o dochvíľnosť…

Hnutie kresťanských rodín organizuje púťový zájazd do Ríma na svätorečenie blahoslaveného Jána XXIII. a Jána Pavla II. Uskutoční sa 25.- 29. apríla 2014. Je ešte pár miest voľných. Kto má záujem, môže sa prihlásiť u pána Žáka osobne, alebo na č. 032/6521542.

Do kín sa dostáva zaujímavý film s názvom „Všetky moje deti“, ktorý vykresľuje prácu katolíckeho kňaza Mariána Kuffu v rómskych osadách. Film sa bude premietať aj v našom meste v obchodnom centre Max v utorok 18.2.2014. Dávame vám ho do pozornosti.

Dnes je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Konkrétne na generálnu opravu organu v kostole Notre Dame. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole je obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
so: sviatok Katedry sv. Petra, apoštola