Oznamy na 5. veľkonočnú nedeľu (18.5.2014)

Slávime piatu veľkonočnú nedeľu.

Dnes popoludní o 14.00 budú mať vo farskom kostole nácvik pred 1. sv. prijímaním deti zo 7. ZŠ na Hodžovej ulici a  o 15.30 deti z 5. a 6. ZŠ na Dlhých Honoch a Bezručovej ulici. Účasť všetkých prvoprijímajúcich detí je nevyhnutná!

V sobotu od 10.00 – 11.00 bude vo farskom kostole sv. spoveď pre prvoprijímajúce deti z týchto škôl. V tomto čase budeme spovedať aj rodičov a príbuzných.

Na budúcu nedeľu o 9.00 vo farskom kostole budú mať prvé sv. prijímanie deti zo7. ZŠ a o 11.00 z 5. a 6. ZŠ. Prosíme, aby ste nechali priestor na týchto sv. omšiach pre deti a príbuzných. Myslime v modlitbách na naše prvoprijímajúce deti.

24. a 25. mája  je na Skalke púť k Panne Márii Guadalupskej. V sobotu o 18.00 bude celebrovať sv. omšu Ondrej Šmidriak zo Zvolena. Celý program je na výveskách.

Na budúcu nedeľu je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole bude na budúcu nedeľu obetovaná za všetkých dobrodincov.

V sobotu sú voľby do európskeho parlamentu. Povzbudzujeme k účasti na týchto voľbách.

Liturgický kalendár:
št: spomienka na sv. Ritu z Kassie, rehoľníčku