Oznamy na 28. nedeľu v období cez rok (2.10.2014)

Slávime dvadsiatu ôsmu nedeľu v období cez rok.

Od 16.do 26. októbra sa na Obecnom úrade v Trenč. Teplej uskutoční výstava „Svätý Ján Pavol II.“ Výstava sa otvorí vo štvrtok 16.10. o 18.00 v Trenčianskej Teplej  sv. omšou, ktorú bude celebrovať náš otec biskup Mons. Viliam Judák. Podrobnosti sú na výveskách.

V rámci misijného víkendu sa v sobotu 18.10.2014 o 14.00 budú deti v kostole Notre Dame  modliť modlitbu sv. ruženca za pokoj vo svete. Pripoja sa k deťom z celého sveta… Srdečne pozývame deti s rodičmi na túto modlitbu s názvom „Milión detí sa modlí ruženec.“ Po modlitbe bude pestrý, tvorivo – zábavný program asi do 17.00 hod.

Budúca nedeľa je misijná. Srdečne vás pozývame na misijné popoludnie do kostola Notre Dame v nedeľu 19.10.2014. Deti pozývame na stretnutie o 13.30 do budovy ZŠ na pokračovanie tvorivého programu. O 15.00 sa v kostole Notre Dame  páter Ján Kušnír, misionár v Mexiku,  podelí s nami o skúsenosti z misií. Podrobnosti sú na výveskách.

Dnes je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov.  Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole je dnes obetovaná za všetkých dobrodincov.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na misie.

Liturgický kalendár:
st: spomienka na sv. Teréziu od Ježiša, pannu a uč. Cirkvi
št: spomienka na sv. Margitu Máriu Alacoque, pannu
pi: spomienka na sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a muč.
so: sviatok sv. Lukáša, evanjelistu