Oznamy na 27. nedeľu v období cez rok (5.10.2014)

Slávime dvadsiatu siedmu nedeľu v období cez rok.  Dnes je prvá nedeľa v mesiaci,  v kaplnke sv. Anny bude celodenná poklona pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou. Poklona začne po sv. omši a skončí záverečným požehnaním o 17.30.

Vo štvrtok máme kňazskú rekolekciu vo farnosti Skalka nad Váhom. Od 9.00 bude adorácia, rekolekčná sv. omša začne o 9.30. Vo štvrtok bude sv. omša v kaplnke sv. Anny už o 8.00 hod.

V sobotu 11.10. sa uskutoční diecézna púť k Sedembolestnej Panne Márii do Šaštína. Autobus odchádza zo stanice o 7.00. Cena je 8 €, platiť sa bude v autobuse. Zoberte si so sebou podľa potreby aj malú stoličku.

Sv. omša v nedeľu o 11.00 vo farskom kostole je zameraná  pre deti. Srdečne pozývame deti, hlavne prvoprijímajúce, aj rodičov, aby prichádzali na tieto sv. omše.

Členovia spolku sv. Vojtecha si môžu vyzdvihnúť kalendár Pútnik svätovojtešský, podielovú knihu a DVD v predajni Spolku sv. Vojtecha na Mierovom námestí.

Dávame vám do pozornosti orchestrálny projekt Zbory – Láskou nás prikrývaj,  ktorý bude na budúcu nedeľu o 15.30 a 18.00 v Posádkovom klube Trenčín.  Podrobnosti sú na výveskách.

Na budúcu nedeľu je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov.  Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša na budúcu nedeľu o 9.00 vo farskom kostole bude obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na Ružencovú Pannu Máriu