Oznamy na 2. nedeľu v období cez rok (18.1.2015)

Slávime druhú nedeľu v období cez rok.

Zajtra v pondelok 19.1. o 19.00 v kine Hviezda bude verejná diskusia o slovenskom referende o rodine. Pozvaní hostia sú Željka Markič, líderka úspešneho občianskeho referenda o rodine v Chorvátsku a Anna Záboská, poslankyňa Európskeho parlamentu. Srdečne ste pozvaní. Podrobnosti sú na výveske.

Vedenie ZŠ sv. Andreja-Svorada a Benedikta oznamuje, že zápis detí do prvého ročníka školského roku 2015 – 2016 sa koná v dňoch 19. – 23. januára 2015 od 14.00 do 17.00  v I.  triede na prízemí ZŠ. K zápisu je potrebný rodný list dieťaťa. Povzbudzujeme rodičov, aby si svoje prváčence zapísali do tejto katolíckej školy.

Oznamujeme rodičom, že prvé sv. prijímanie v našej farnosti bude pre cirkevnú školu dňa 24. mája 2015, pre ostatné ZŠ dňa 31. mája 2015.

Nezisková organizácia Refugium srdečne pozýva na benefičný ples na podporu Hospicu, ktorý bude 13. februára. Podrobnosti sú na výveskách.

Dnes je pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Svätá omša o 9. 00 vo farskom kostole je dnes obetovaná za všetkých dobrodincov.

Prežívame týždeň modlitieb za jednotu kresťanov, modlime sa v týchto dňoch intenzívnejšie na tento úmysel.

Liturgický kalendár:
st: spomienka na sv. Agnesu, pannu a muč.
so:   spomienka na sv. Františka Saleského, biskupa a uč. Cirkvi