Oznamy na 3. nedeľu v období cez rok (25.1.2015)

Slávime tretiu nedeľu v období cez rok.

Piaristické gymnázium Jozefa Braneckého pozýva na Deň otvorených dverí, ktorý sa koná vo štvrtok 29.1.2015 od 10.00 do 16.00. Vstup do budovy je z Palackého ulice. Môžete získať informácie o možnosti štúdia v osemročnej a štvorročnej forme štúdia, stretnúť sa s pedagógmi i študentmi školy a prezrieť si priestory a vybavenie školy.

Oznamujeme rodičom, že prvé sv. prijímanie v našej farnosti bude pre deti cirkevnej školy dňa 24. mája 2015, pre deti z ostatných ZŠ dňa 31. mája 2015.  Prosíme rodičov, aby prichádzali so svojimi deťmi v nedeľu na sv. omše, zvlášť o 11.00 vo farskom kostole. Príhovor v tejto sv. omši je určený deťom…  

Na Dobrú novinu sa vyzbieralo v našej farnosti 3 700 €. Je to takmer dvojnásobok toho, čo sa vyzbieralo v minulom roku. Všetkým dobrodincom úprimná vďaka!

Združenie Spolku kresťanskej lásky sv. Vincenta de Paul uskutočnilo zbierku „Boj proti hladu“ predajom medovníčkov a darmi. Pre núdznych a hladujúcich sa podarilo vyzbierať na Slovensku 209 291,14 €. Úprimná vďaka aj za tieto milodary!

Liturgický kalendár:
po: spomienka na sv. Timoteja a Títa, biskupov
st:  spomienka na sv. Tomáša Akvinského, kňaza a uč. Cirkvi
so: spomienka na sv. Jána Bosca, kňaza