Oznamy na 3. veľkonočnú nedeľu (10.4.2016)

Slávime tretiu veľkonočnú nedeľu.

ZŠ sv. Andreja – Svorada a Benedikta oznamuje, že zápis detí do 1. ročníka sa bude konať v dňoch od 11. – 15. apríla 2016 v čase od 14.00 – 17.00. Povzbudzujeme rodičov, aby si svoje prváčence dali do tejto cirkevnej školy.

Pripomíname prvoprijímajúcim deťom a ich rodičom, že sv. omša v nedeľu o 11.00 vo farskom kostole je zameraná pre deti, hlavne prvoprijímajúce…

V utorok 19. apríla o 19.00 v kine Hviezda sa uskutoční koncert vokálnej skupiny Close Harmony Friends. /Close Harmony Friends nám prispeli  na opravu organu vo farskom kostole pri svojom poslednom vystúpení  v Trenčíne, sme im za to veľmi vďační/  Predpredaj vstupeniek je v KIC Trenčín alebo v predajni sieti Ticketportal. Ich vystúpenie bude určite obohacujúce… Ste srdečne pozvaní.

Púť s rádiom Lumen do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove sa uskutoční dňa 7. mája 2016. Podrobnosti sú na výveskách.

Budúca nedeľa je Nedeľa Dobrého Pastiera, preto na budúcu nedeľu o 15.00 bude vo farskom kostole poklona pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou s prosbou o duchovné povolania.

Na budúcu nedeľu je jarná zbierka na seminár. Za vaše milodary vyslovujeme vopred v mene svojom, predstavených seminára i seminaristov úprimné Pán Boh zaplať. Modlime sa v tomto týždni intenzívnejšie za duchovné povolania.

Liturgický kalendár:
po: spomienka na sv. Stanislava, biskupa a mučeníka