Oznamy na 27. nedeľu v období cez rok (2.10.2016)

Slávime 27. nedeľu v období cez rok. Dnes je  prvá nedeľa v mesiaci, v kaplnke sv. Anny bude celodenná poklona pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou. Poklona začne po sv. omši a záverečné požehnanie bude o 17.30.

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci, spovedať budeme približne hodinu pred sv. omšami. V piatok po sv. omši vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie

Od dnešnej nedele sú príhovory na sv. omšiach o 11.00 vo farskom kostole zamerané pre deti. Srdečne pozývame deti, hlavne prvoprijímajúce, aj rodičov…

Úmysly na sv. omše máme vo všetkých kostoloch do konca roka obsadené, na sv. omše v novom roku budeme zapisovať až v decembri.

V priestoroch CPR na Farskej 12 sa každú sobotu stretávajú ľudia, postihnutí závislosťou, alebo ich príbuzní… Spoločne sa snažia riešiť svoj problém a uzdraviť sa zo závislosti. Ak má niekto záujem o takéto stretnutia, môže prísť v sobotu o 18.00 do CPR.

V sobotu 15.okt. sa v kostole u piaristov uskutoční Stretnutie spoločenstiev a priateľov Obnovy v Duchu Svätom. Podrobnosti sú na výveskách.

V sobotu o 18.00 bude stretnutie mladých v náukovej miestnosti…

V najnovšom čísle KN dávame do pozornosti článok o stretnutí Svätého Otca Františka v Assisi „ Vojna nikdy nie je svätá, iba pokoj je svätý.“ a varovanie Benedikta XVI., ktoré sme prepočuli.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na sv. Františka Assiského
pi:  spomienka na Ružencovú Pannu Máriu