Oznamy na 28. nedeľu v období cez rok (9.10.2016)

Slávime 28. nedeľu v období cez rok.

CPR pozýva dnes o 14.30 na stretnutie Podpornej skupiny rozvedených do CPR na Farskej ulici č. 12.

Vo štvrtok máme kňazskú rekolekciu vo farnosti Selec. O 9.00 je adorácia pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou, rekolekčná sv. omša začne o 9.30. Vo štvrtok bude preto v kaplnke sv. Anny sv. omša už o 8.00 hod.

V piatok o 19.00 je mládežnícka sv. omša v kostole Notre Dame, srdečne pozývame mladých…

Príhovory na nedeľnej sv. omši o 11.00 vo farskom kostole sú zamerané pre deti. Srdečne pozývame deti, hlavne prvoprijímajúce, aj rodičov na túto sv. omšu.

Úmysly na sv. omše máme vo všetkých kostoloch do konca roka obsadené, na sv. omše v novom roku budeme zapisovať až v decembri.

Na budúcu sobotu sa v kostole u piaristov uskutoční Stretnutie spoločenstiev a priateľov Obnovy v Duchu Svätom. Podrobnosti sú na výveskách.

Účastníkom púte do Ríma pripomíname, že sa stretneme v sobotu o 13.30 na autobusovej stanici. Odchod autobusu je o 14.00. Prosíme o dochvíľnosť. Inštrukcie k púti si môžete vyzdvihnúť v sakristii alebo na fare…

Na budúcu nedeľu bude pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. sv. omša o 9.00 vo farskom kostole bude na budúcu nedeľu obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na sv. Jána XXIII, pápeža
so:  spomienka na sv. Teréziu od Ježiša, pannu a uč. Cirkvi