Oznamy na 6. nedeľu v období cez rok (12.2.2017)

Slávime šiestu nedeľu v období cez rok.

Od 13. do 19. 2. 2017 je Národný týždeň manželstva. V tomto týždni budú rôzne aktivity pre manželské páry. Okrem duchovných a kultúrnych podujatí sú aj rôzne zľavy na romantické posedenie v gastronomických zariadeniach nášho mesta. Podrobnosti si môžete pozrieť na výveske alebo na stránke Centra pre rodinu.

Ak chcete podporiť Centrum pre rodinu, môžete tak urobiť poukázaním 2% z daní. Tlačivá sú vzadu na stolíku.

V stredu 22. februára o 16.30 v budove Trenčianskeho múzea na Mierovom námestí bude mať prednášku náš otec biskup Viliam Judák na tému: Z dejín kláštora Skalka nad Váhom.

Farský úrad Trenčín – Juh organizuje v septembri púť Fatima – Lurdy. Podrobnosti sú na výveskách.

Aj v tomto roku plánujeme cez jarné prázdniny lyžovačku na Makov 28. 2. 2017. Cena denného lístka aj s dopravou je pre dospelých 12 € a pre deti ZŠ a študentov 10 €. Chceme ísť spoločne autobusom v utorok 28.2.2017 o 7.30 z autobusovej stanice. Prihlásiť sa môžete v sakristii alebo na fare, ale aj telefonicky.

Na budúcu nedeľu bude pravidelná zbierka na opravy našich kostolov. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať. Sv. omša o 9.00 vo farskom kostole bude na budúcu nedeľu obetovaná za všetkých dobrodincov.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na sv. Cyrila, mnícha, a sv. Metoda, biskupa, patrónov Európy