Oznamy na 3. veľkonočnú nedeľu (30.4.2017)

Slávime tretiu veľkonočnú nedeľu.

Zajtra 1. mája organizujeme tradičný celodenný výlet na Inovec. Pozývame rodiny s deťmi, mládežníkov aj seniorov… Stretneme sa o 7.45 pred kostolom Notre Dame, odchod bude o 8.00 od Trenčana…Špekačky sú pripravené…

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci, spovedať budeme približne hodinu pred sv. omšami. V piatok po sv. omši vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie.

MŠ sv. Andreja – Svorada a Benedikta oznamuje, že podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa do MŠ sa koná do 12. mája 2017 v čase od 8.00 do 16.00. Podrobnosti sú na výveskách.

Púť s rádiom Lumen do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove sa uskutoční dňa 6. mája 2017. Podrobnosti sú na výveskách.

V sobotu 6. mája je v kňazskom seminári  v Nitre Deň otvorených dverí. Ste srdečne pozvaní…

Budúca nedeľa je Nedeľa Dobrého Pastiera, preto na budúcu nedeľu o 15.00 bude vo farskom kostole poklona pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou s prosbou o duchovné povolania.

Oznamy pre prvoprijímajúce deti: Od budúcej nedele bude až do prvého sv. prijímania vo farskom kostole pred detskou sv. omšou o 10.30 nácvik piesní k l. sv. prijímaniu. Účasť detí je povinná.

Generálna skúška pred l. sv. prijímaním bude v nedeľu 14.5. 2017. Deti zo ZŠ 5. a 6. /na Dlhých honoch a Bezručovej/ budú mať nácvik o 14.00 hod. Deti zo 7. ZŠ na Hodžovej ulici budú mať nácvik o 15.30. Účasť všetkých detí na tomto nácviku je nevyhnutná!

Na budúcu nedeľu je jarná zbierka na seminár. Za vaše milodary vyslovujeme vopred v mene svojom, predstavených seminára i seminaristov úprimné Pán Boh zaplať. Modlime sa v tomto týždni intenzívnejšie za duchovné povolania.

V tomto týždni začína mesiac máj, pred sv. omšami sa budeme modliť májové litánie…                       

Liturgický kalendár

po: spomienka na sv. Jozefa, robotníka
ut: spomienka na sv. Atanáza, biskupa a uč. Cirkvi
st: sviatok sv. Filipa a Jakuba, apoštolov