Oznamy na 4. adventnú nedeľu (23.12.2018)

Slávime štvrtú adventnú nedeľu.

Včera nám priniesli trenčianski skauti Betlehemské svetlo. Dnes a zajtra bude celý deň horieť pod vežou farského kostola a môžete si ho po sv. omši zobrať aj v kostole Notre Dame a v kaplnke sv. Anny.

Zajtra je Štedrý deň. Sv. omše budú o 7.00 vo farskom kostole aj v kostole Notre Dame a v kaplnke sv. Anny o 8.00. Sv. omša o 6.00 u piaristov nebude. Večerné sv. omše sú zrušené, nakoľko večer budeme v rodinách pri štedrovečernom stole.

Polnočné sv. omše budú dnes  nasledovne: 

Kaplnka Sv. Anny       o 22.00
Farský kostol               o 23.00
Piaristi, Notre Dame o 24.00.

V utorok 25.dec. je slávnosť Narodenia Pána. Sv. omše budú ako v nedeľu. Popoludní o 15.00 bude v telocvični cirkevnej školy divadielko našich detí k narodeniu Božieho Syna. V kostole Notre Dame budú na slávnosť Narodenia Pána o 18.00 slávnostné vešpery, ste srdečne pozvaní.

Na druhý sviatok vianočný na Štefana budú sv. omše tak ako v nedeľu, okrem sv. omše o 18.30 v kostole Notre Dame, ktorá nebude.

Koledovanie detí Dobrá Novina bude v našej farnosti prebiehať 26. 12. 2018. Rodiny, ktoré by malých koledníkov chceli prijať do svojich domovov, môžu sa ešte dnes zapísať v sakristiách jednotlivých kostolov.

V utorok na slávnosť Božieho Narodenia bude obvyklá farská zbierka. Za vaše milodary vyslovujeme vopred úprimné Pán Boh zaplať.

Liturgický kalendár:
ut: slávnosť Narodenia Pána
st: sviatok sv. Štefana, prvého mučeníka
št: sviatok sv. Jána, apoštola a evanjelistu
pi: sviatok svätých Neviniatok, mučeníkov
ne: sviatok Svätej Rodiny