OZNAMY A POZVÁNKA

OZNAMY A POZVÁNKA

  1. Centrum pre rodinu Trenčín prosí o venovanie 2% z Vašich daní, ktoré mu umožňujú realizovať svoje poslanie, ktorým je podpora zdravého fungovania rodín a pomoc ľuďom v zložitej životnej situácii. Bližšie info nájdete na internetovej stránke centra: https://www.cprtrencin.sk/clanok/2-pre-cpr-trencin-v-roku-2021/
  2. Počas uplynulého týždňa prebiehal Národný týždeň manželstva. V utorok, 09. 02. 2021 sme v Kostole Notre Dame slávili neverejnú votívnu sv. omšu za kresťanské manželstvá a prosili za sväté manželské povolania. Centrum pre rodinu ponúka aj sedmdňovú inšpiráciu, ako prežiť dobrodružstvo v manželstve s Bohom. Bližšie informácie nájdete na stránke centra https://www.cprtrencin.sk/kalendar/dobrodruzstvo-v-manzelstve-s-bohom/ alebo na stránke https://www.ntm.sk.
  3. Salziáni a Pavlíni pozývajú na Púť zaľúbených, ktorá sa uskutoční 20. 02. 2021 v online forme cez Youtube kanál. Púť je určená pre všetkých zaľúbených (chodiacich spolu, snúbencov, manželov), ale aj pre jednotlivcov. Viac sa dozviete na stránke https://www.zalubeni.sk/.