Deň počatého dieťaťa 2021

Deň počatého dieťaťa 2021

21.ročník kampane Deň počatého dieťaťa začalo Fórum života s mottom „Život je dar“. V tejto zložitej a náročnej dobe chce kampaň radostným a pozitívnym spôsobom vniesť do spoločnosti nádej a vďačnosť. Vďačnosť za život – za svoj vlastný a za životy našich blízkych. 

Kampaň vrcholí 25. marca, ktorý si na Slovensku pripomíname ako Deň zápasu za ľudské práva. Kampaň bude prebiehať v online priestore, keďže pandemické opatrenia neumožňujú vyjsť do ulíc a verejných priestorov. 

Symbolom kampane je biela stužka a Fórum života pozýva všetkých, ktorým záleží na hodnote života, aby si ju pripli na odev a použili ju na profilový obrázok na svojich sociálnych sieťach.  Bližšie informácie o kampani Deň počatého dieťaťa si nájdete stránke www.25marec.sk.

Do pozornosti popri kampani pripájame aj edukatívnu hru s názvom Neviditeľný človek, v ktorej môžeme objavovať tajomstvá vývoja človeka počas prvých 20 týždňov od počatia, pretože ľudský život pred narodením je fascinujúci. Všetky informácie použité v hre sú vedeckými faktami. Navštívte webstránku Neviditeľného človeka na http://neviditelnyclovek.sk/