FARSKÉ OZNAMY - NANEBOVZATIE PANNY MÁRIE (15.08.2021)

FARSKÉ OZNAMY – NANEBOVZATIE PANNY MÁRIE (15.08.2021)

Liturgický kalendár:

 20. 8.PiatokSv. Bernard, opát a učiteľ Cirkvispomienka
21. 8.SobotaSv. Pius X., pápežspomienka
22. 8.NEDEĽA21. nedeľa v Cezročnom období 
  • Všetky deti z našej farnosti pozývame na “Poďakovanie na konci prázdnin”, ktoré sa uskutoční v pondelok 30.8.2021 so začiatkom o 9:00. Na deti čaká množstvo zaujímavých športových, ale i poznávacích aktivít. Program bude ukončený sv. omšou o 17:00 h. vo Farskom kostole. Vaše deti môžete prihlásiť prostredníctvom online formuláru, ktorý bude zverejnený na našej internetovej stránke, najneskôr do piatku 27.8.2021. Všetky upresňujúce informácie budú zaslané e-mailom po prihlásení.
  • Centrum pre rodinu Trenčín oznamuje, že kaviareň “Káčko”, ktorú prevádzkuje vo svojich priestoroch, bude opäť otvorená aj v nedeľu v čase od 14:30 do 17:30. Príďte si posedieť s priateľmi alebo rodinou do malebnej záhrady pod múrmi hradného opevnenia.
  • Centrum pre rodinu ďalej pozýva mladých ľudí na Študentský deň s názvom Afrika v Centre, ktorý sa bude konať v piatok 3.9 od 16:00 v záhrade Centra pre rodinu na Farskej 12. Na programe bude diskusia so zaujímavým hosťom, koncert a veľa iného
  • Bola spustená oficiálna registrácia účastníkov na verejné podujatia spojená s návštevou Svätého Otca Františka na Slovensku 12. – 15. septembra 2021.

Registrovat sa možete na stránke: https://registracia.navstevapapeza.sk/sk/

  • Prihlásiť sa je možné do Šaštína, Prešova a Košíc.  Jeden účastník môže byť prítomný i na viacerých podujatiach, na každé jedno je však potrebná osobitná registrácia. Prosíme vás, ktorí ste sa prihlásili na stretnutie s pápežom Františkom v Šaštíne, teda zapísali ste sa  v kostoloch, aby ste sa zaregistrovali jednotlivo. Ak by niekto mal problem s registraciou a nemal by mu kto pomôcť, radi mu pomožeme.