FARSKÉ OZNAMY XIV. nedeľa v cezročnom období

FARSKÉ OZNAMY XIV. nedeľa v cezročnom období

LITURGICKÝ KALENDÁR

Utorok 5.7.Sv. Cyril a Metod, slovanskí vierozvestoviaSLÁVNOSŤ
Streda 6. 7.Sv. Mária Goretti, panna a mučenicaspomienka
Štvrtok 7.7.Sv. Anton Maria Zaccaria, kňazspomienka
NEDEĽA 10. 7.XV. v cezročnom období

Nitrianske biskupstvo pozýva na tradičnú celonárodnú Púť k sv. Cyrilovi a Metodovi, ktorá sa uskutoční dňa 5. júla 2022 v kolíske kresťanstva na Slovensku – v starobylej Nitre na Svätoplukovom námestí. Hlavným celebrantom slávnostnej pontifikálnej sv. omše o 10,00 hod. za účasti slovenských biskupov bude Mons. Bernard Bober, košický arcibiskup – metropolita. Všetci sme srdečne pozvaní.

Sv. omše v našej farnosti budú ako vo všedný deň.

Tento týždeň je prvý štvrok v mesiaci – deň modlitieb za duchovné povolania. Pozývame Vás na spoločnú modlitbu pred vystavenou sviatosťou Oltárnou, vo farskom kostole so začiatkom o 15.00 hod.

Dnes bude v kostole sv. Anny celodenná adorácia do 17,30 h. Srdečne vás pozývame.

Pripomíname, že v letnom období nie sú sv. omše v kostole Notre-Dame o 17.00 hod.

Farár o. Igor Cingeľ a farské spoločenstvo sv. Cyrila a Metoda v Trenčíne Gréckokatolíckej cirkvi Vás s hlbokou vďačnosťou Pánu Bohu a veľkou radosťou srdečne pozývajú na posvätenie svojho nového chrámu v sobotu 9. júla 2022 o 10.00 hod. Pozvanie platí aj na agapé po skončení slávnosti.

Ďakujeme všetkým a vyprosujeme Božie požehnanie, ktorí prispeli milodarom na dobročinné ciele sv. Otca. Tento rok ste obetovali 788, 34 €.