FARSKÉ OZNAMY XIX. nedeľa v cezročnom období

FARSKÉ OZNAMY XIX. nedeľa v cezročnom období

LITURGICKÝ KALENDÁR

Pondelok 8. 8.Sv. Dominik, kňazspomienka
Utorok 9. 8.Sv. Terézia Benedikta od Kríža, panna a mučenica, patrónka EurópySviatok
Streda  10. 8.Sv. Vavrinec, diakon a mučeníkSviatok
Štvrtok 11. 8.Sv. Klára, pannaSpomienka
Piatok 12. 8.Sv. Jana Františka de Chantal, rehoľníčka Ľubovoľná spomienka
NEDEĽA 14. 8.XX. v cezročnom období
  • Dnes, 7. augusta, je v kostole sv. Anny celodenná adorácia Najsvätejšej sviatosti. Začne sa po sv. omši, ktorá začína o 8.00 hod. a ukončená bude eucharistickým požehnaním o 17.30 hod. Využite možnosť na krátku návštevu tohto posvätného miesta a stráviť chvíľu stíšenia pred sviatostným Spasiteľom.
  • V sobotu a v nedeľu, 13. – 14. augusta bude v Nitre na kalvárii púť pri príležitosti Slávnosti Nanebovzatia Panny Márie. Z bohatého programu vyberáme: v sobotu, 15,oo sv. omša a príhovor pre deti a 19,oo h. sv. omša s Mons. Petrom Beňom, pomocným biskupom a v nedeľu o 10,oo h. slávnostná sv. omša s Mons. Viliamom Judákom, nitrianskym biskupom. Bližšie informácie na výveske ale internete.
  • Pri príležitosti Slávnosti Nanebovzatia Panny Márie  sme pozvaní aj na púť do Oščadnice. S bohatým programom sa môžete oboznámiť na nástenke kostola
  • V dňoch 12. – 14. augusta 2022 sa v Hronskom Beňadiku uskutoční stretnutie pre slobodných katolíkov na tému: Od Márie k Ježišovi. Informácie na výveske kostola.
  • Úprimne ďakujeme všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli a zapojili sa do prípravy a priebehu Národného stretnutia mládeže, T22. Nech Vám dobrý Pán Boh odmení všetku Vašu lásku a dobrotu.