FARSKÉ OZNAMY XXVII. nedeľa v cezročnom období

FARSKÉ OZNAMY XXVII. nedeľa v cezročnom období

Liturgický kalendár

04.10.UtorokSv. František AssiskýSpomienka
05.10.StredaSv. Faustína Kowalská, pannaSpomienka
07.10.PiatokRužencová Panny MárieSpomienka
09. 10.NEDEĽAXXVIII. v cezročnom období
  • Dnes je prvá nedeľa v mesiaci, v kaplnke sv. Anny bude pravidelná poklona Najsvätejšej sviatosti. Poklona začne po sv omši a skončí o 17,30 h. spoločnou modlitbou a požehnaním. Srdečne vás pozývame.
  • Dnes konáme finančnú zbierku na potreby kňazského seminára v Nitre. Svoje milodary môžete odovzdať po sv omši za čo nech vás Pán Boh odmení. Pripomíname, že seminár môžete podporiť aj obetovaním darov a plodov, ktoré Vám Pán požehnal. Ako? Zastavte sa po sv. omši v sakristii a dohodneme sa.
  • Vo štvrtok je deň modlitieb za duchovné povolania. Vo farskom kostole bude o 15,oo h. pobožnosť pred vystavenou Oltárnou Sviatosťou.
  • Tento týždeň je prvý piatok v mesiaci. Spovedať budeme asi 45 minút pred sv. omšou. Na prvý piatok bude celodenná poklona Najsvätejšej sviatosti oltárnej v kostole Notre Dame.  Vo farskom kostole, po sv. omši o 16,oo h.,  bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie.
  • CPR pozýva nezadaných katolíkov vo veku 26 – 36 rokov do svojich priestorov na stretnutie zajtra,3. októbra  o 18,00 h. a zároveň oznamuje zmenu nedeľných prevádzkových hodín svojej kaviarne. Kaviareň bude v nede-ľu otvorená v čase od 9:30 do 13:00.” 
  • Srdečne Vás pozývame 8.októbra – t.j. budúcu sobotu – od 15tej hodiny na deň otvorených dverí v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne.  V záhrade vystúpi dychová hudba Opatovanka, uvidíte ukážky canisterapia a hipoterapie, bude sa variť dobrý guláš…. príďte spolu s nami zbúrať predsudky o smrti a zomieraní. Viac informácií je na vyvesenom plagátiku.