FARSKÉ  OZNAMY V. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

FARSKÉ  OZNAMY V. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

    LITURGICKÝ KALENDÁR

St:10. 5.Sv. Ján z Avily, kňaz a uč. Cirkviľub. spom.
Št.:11. 5.Bl. Sára Szakaháziová, panna a mučenicaľub. spom.
NE.:14. 5.VI. VEĽKONOČNÁ 
  • Dnes je prvá nedeľa v mesiaci. V kostole sv. Anny bude celodenná adorácia. Začne po sv. omši a bude trvať do 17,30 h. kedy bude krátka pobožnosť a požehnanie s Najsvätejšou sviatosťou.
  • Do konca júna je možné prihlásiť sa k príprave na birmovku, ktorú plánujeme na budúci rok. Prihlásiť sa môžu všetci tohtoroční ôsmaci zo ZŠ, kvartáni z 8. ročných gymnázií a prípadne aj starší. Podmienkami sú samozrejme, že boli pokrstení, prijali prvé sv. prijímanie a reálne žijú buď na území našej farnosti alebo Farnosti Trenčín – Juh. Tí, ktorí bývajú na území iných farností budú, žiaľ, odmietnutí, no odporúčame im obrátiť sa na pána farára  v mieste bydliska. Vyplnené a podpísané prihlášky, ktoré si môžete  stiahnuť na našej internetovej stránke treba odovzdať najneskôr do 25. 06. 2023 na farskom úrade v čase úradných hodín.
  • Dňa 13. mája pôjdu  na púť detí našej farnosti do Rajeckej Lesnej. Stále je voľných niekoľko miest, preto prosíme záujemcov aby sa čím skôr prihlásili. My ostatní si môžeme na pútnikov spomenúť vo svojich modlitbách.
  • Počas letných prázdnin od 15. do 19. augusta 2023 budeme organizovať farský tábor v spolupráci so Združením detí a mládeže Nodam. Chceli by sme naň pozvať deti vo veku 7-13 rokov. Tábor sa uskutoční na chate Slaná Voda (Oravská Polhora) a cena za tábor bude 110 €. Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom formuláru Google na našej internetovej stránke. Tešíme sa na stretnutie a spoločne strávený čas.
  • V mene bohoslovcov a ich predstavených ďakujeme za modlitby a materiálnu podporu seminára. Obetovali ste: 635, 30 €. Nech vás Pán požehná.