FARSKÉ  OZNAMY VII. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

FARSKÉ  OZNAMY VII. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

    LITURGICKÝ KALENDÁR

Po:22. 5.Sv. Rita s Cascie, rehoľníčkaĽub. spom.
Št.:25. 5.Sv. Gregor VII., pápežĽub. spom.
Pi.:26. 5.Sv. Filip NeriSpomienka
NE.:28. 5.ZOSLANIE DUCHA SVÄTÉHOslávnosť
  • Pozývame vás na SVÄTODUŠNÚ VIGÍLIU, v sobotu 27. 5. o 18,00 h. vo farskom kostole.
  • Do konca júna je možné prihlásiť sa k príprave NA BIRMOVKU, ktorú plánujeme na budúci rok. Vyplnené a podpísané prihlášky, ktoré si môžete  stiahnuť na našej internetovej stránke treba odovzdať najneskôr do 25. 06. 2023 na farskom úrade v čase úradných hodín.
  • Počas letných prázdnin od 15. do 19. augusta 2023 budeme organizovať FARSKÝ TÁBOR v spolupráci so Združením detí a mládeže Nodam. Chceli by sme naň pozvať deti vo veku 7-13 rokov. Tábor sa uskutoční na chate Slaná Voda (Oravská Polhora) a cena za tábor bude 110 €. Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom formuláru Google na našej internetovej stránke. Tešíme sa na stretnutie a spoločne strávený čas.
  • Dnes, 21. mája,  bude ZBIERKA na katolícke masmédia.
  • Centrum pre rodinu Trenčín pozýva na ďalší ročník podujatia „DEŇ RODINY“, ktoré sa uskutoční v nedeľu 21.5.2023 v Parku M. R. Štefánika v Trenčíne so začiatkom o 14:30. Program bude zahŕňať svätú omšu, hudobné vystúpenia, divadielko, rodinné súťaže a veľa iného.
  • Centrum pre rodinu Trenčín ďalej pozýva na rodinnú sv. omšu, ktorá sa uskutoční v stredu 24. mája 2023 o 18:00 v Kostole sv. Kataríny Alexandrijskej v Drietome. Pozývame všetkých – nielen rodiny s deťmi, aby prišli zažiť spoločenstvo rodín.
  • Rímskokatolícka cirkev, biskupstvo Nitra vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky Strednej odbornej školy pedagogickej sv. Andreja Svorada a  Benedikta, ul. 1. mája 7, 911 01 Trenčín a výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky Základnej školy s materskou školou sv. Andreja – Svorada a Benedikta, ul. Braneckého 4, 91 01 Trenčín.