FARSKÉ OZNAMY NA XXI. NEDEĽU CEZ ROK

FARSKÉ OZNAMY NA XXI. NEDEĽU CEZ ROK

LITURGICKÝ KALENDÁR

Po.:28.08.Sv. Augustín, biskup a učiteľ CirkviSpomienka
Ut.:29.08.Mučenícka smrť sv. Jána KrstiteľaSpomienka
NE.:03. 09.XXII. cez rok 

Od pondelka, 28. augusta, budeme opäť sláviť sv. omše o 17,00 h. v kostole Notre Dame.

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci. Spovedáme približne hodinu pred sv. omšami. V piatok po sv. omši vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie. 

V piatok, 1. 9., od 8,00 h. začneme upratovanie farského kostola a jeho okolia pri príležitosti titulu kostola, ktorý budeme sláviť 8. septembra. Verím, že prídete v hojnom počte a aj takto vyjadrite svoju lásku k tomuto svätému miestu. 

V kostole Notre Dame bude v piatok celodenná poklona Najsvätejšej Sviatosti.

V sobotu, prvú v mesiaci, bude vo farskom kostole o 8,00 hod. mariánska pobožnosť a sv. omša. Po sv.omši bude malé agapé z dobrôt, ktoré pripravíte na túto príležitosť. Vopred ďakujeme.

Na budúcu nedeľu, 3. septembra, prvú v mesiaci september, bude v kaplnke sv. Anny pravidelná adorácia.

Farský úrad V Topoľčanoch nás pozýva na mariánsku púť v dňoch 31. augusta až 3. septembra. Podrobný program je na internete a na výveske.

CPR oznamuje snúbencom, ktorí chcú uzavrieť manželstvo, že sú ešte voľné miesta na prípravu, ktorá bude od 22. do 24. septembra. Je to posledný kurz v tomto roku a zúčastniť sa môžu aj tie páry, ktoré chcú uzavrieť manželstvo v priebehu budúceho roka.