FARSKÉ  OZNAMY XXIV. NEDEĽU CEZ ROK

FARSKÉ  OZNAMY XXIV. NEDEĽU CEZ ROK

LITURGICKÝ KALENDÁR

St.:20.09.Sv. Ondrej Kim Taegon a Pavol Chong Hasang a spoločníci, sv. korejskí mučeníciSpomienka
ŠT.:21.09.SV. MATÚŠ, APOŠTOL A EVANJELISTASviatok
PI.:22.09.SV. EMERÁM, BISKUP A MUČENÍKSviatok
So.:23.09.Sv. Pius z Pietrelciny, kňazSpomienka
NE.:24.09.XXV. cez rok 

Záujemci o farskú púť do Oščadnice, ktorá sa bude konať 23. septembra t.r., sa môžu zapisovať v sakristií v každom kostole ešte po tejto sv. omši.  Prihláseným oznamujeme, že odchod autobusu je o 9,00 hod. zo zastávky na Električnej ulici, pri gréckokatolíckom kostole

Prvé sväté prijímanie – Prosíme rodičov, ktorí majú záujem, aby ich dieťa prijalo v tomto školskom roku prvýkrát Pána Ježiša v Eucharistii, aby vyplnili do konca septembra prihlášku, ktorú nájdu na našej webovej stránke. To sa vzťahuje len na rodičov a detí, ktorí bývajú na území našej farnosti.

Birmovanci – Prvé stretnutie bude 29.09.2023, začne svätou omšou o 16.00h.

Vo štvrtok po večernej sv.omši v Notre Dame (17.00) bude biblické stretnutie o 18.hodine v CPR. Srdečne pozývame na spoločný čas strávený nad Svätým písmom.

Na budúcu nedeľu (24.september) bude po sv. omšiach jesenná zbierka na kňazský seminár v Nitre. Vopred ďakujeme za vaše milodary.

CPR oznamuje snúbencom, ktorí chcú uzavrieť manželstvo, že sú ešte voľné miesta na prípravu, ktorá bude od 22. do 24. septembra. Je to posledný kurz v tomto roku a zúčastniť sa môžu aj tie páry, ktoré chcú uzavrieť manželstvo v priebehu budúceho roka.

CPR pozýva vo štvrtok 21. septembra 2023 na rodinnú sv. omšu o 18:00 do kostola sv. Stanislava v Trenčíne – Opatová.

Od pondelka (18.septembra) začínajú večerné mládežnícke sv.omše v kostole Notre Dame v Trenčíne (o 19:00) a prevádzka UPC v B budove trenčianskej univerzity na Sihoti. Študentské sv.omše v Kaplnke na internáte SOŠ Dopravnej v Zlatovciach, už prebiehajú od začiatku septembra. Podrobnosti a informačný leták na nový akademický rok budú zverejnené na internete. Za žiakov a študentov, ktorí prichádzajú do Trenčína ako do svojho nového prechodného domova, sa modlime.”