FARSKÉ  OZNAMY XXVII. NEDEĽU CEZ ROK

FARSKÉ  OZNAMY XXVII. NEDEĽU CEZ ROK

 LITURGICKÝ KALENDÁR

St.:11. 10.Sv. Ján XXIII., pápežSpomienka
NE.:15. 10.XXVIII. cez rok 

Srdečne Vás pozývame 14.októbra – t. j. budúcu sobotu – od 15tej hodiny na deň otvorených dverí v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne.  V záhrade vystúpia heligonkári, uvidíte ukážky kanisterapie a hipoterapie, budete sa môcť zúčastniť workshopu o maľovaní a v neposlednom rade komentovaných prehliadok hospicu …. príďte spolu s nami zbúraťpredsudky o smrti a zomieraní. Viac informácií je na výveske na plagátiku. 

Vo štvrtok, 12. 10. bude v našej farnosti stretnutie kňazov trenčianskeho dekanátu – rekolekcia. Začne o 9,oo hodadoráciou a sv. omšou vo farskom kostole. Srdečne vás pozývame.

Pozývame na pravidelné biblické stretnutia, ktoré sa konajú vždy vo štvrtok po večernej sv. omši v Notre Dame. 

Cirkev nás povzbudzuje v mesiaci október k horlivejšej a zbožnejšej modlitbe sv. ruženca. Zároveň nám ponúka pri spoločnej modlitbe tejto modlitby získať za obvyklých podmienok úplne odpustky. 

Pozývame manželov na Program Amoris pre manželov, ktorý sa uskutočni v sobotu a v nedelu 14. a 15. októbra v Trenčíne v CPR. Program je zameraný na posilnenie vzájomnej dôvery. O deti sa počas programu postarajú animátori. Bližšie informácie nájdete na výveske kostola.

Birmovancom pripomíname stretnutie, ktoré bude v piatok, 13. 10. Začíname o 16,oo hod. sv. omšou

Oznam: Drahí bratia a sestry, chceli by sme vás zapojiť do prípravy našich budúcich birmovancov. Vašou úlohou by bolo duchovne si adoptovať aspoň jedného z birmovancov a vyprosovať mu každý deň do prijatia sviatosti birmovania v máji, aby sa mu dobre darilo pripraviť sa na tento významný okamih pre neho aj pre našu farnosť – na prijatie Ducha Svätého. Dĺžka a druh modlitby záleží od vás. Ak by ste mali záujem zapojiť sa takýmto spôsobom do prípravy, zastavte sa v sakristii, kde vám bude náhodne pridelené meno birmovanca.