FARSKÉ OZNAMY NA III. ADVENTNÚ NEDEĽU

FARSKÉ OZNAMY NA III. ADVENTNÚ NEDEĽU

Liturgický kalendár

17. – 23. 12.Po.: – So.:FériaSpomienka
24. 12.NEDEĽAIV. ADVENTNÁ 
  • Dnes budeme v našej farnosti vysluhovať sviatosť zmierenia pred vianočnými sviatkami. Spovedať budeme v Kostole sv. Františka Xaverského /Piaristi/ a v kostole Notre Dame. Spovedať začneme od 15:00 do 17:30 h. Sv. prijímanie počas spovedania rozdávať nebudeme. V tento deň bude sv. spoveď aj vo farnosti Trenčín – Juh, v čase od 15:00 – 18,00 h.
  • Okrem nedele budeme spovedať aj v utorok, od 15:00 – 17:00 h.  Na nástenke je rozpis spovedania v ostatných farnostiach v trenčianskom dekanáte.
  • Aj tento týždeň budú rorátne sv. omše o 7:00 v kostole Notre Dame. Deti si môžu priniesť lampáše so sviečkou. Spolu v sprievode vstúpime do chrámu. Každý deň spoznáme jeden z pokladov sv. Jozefa.
  • Milí rodičia a deti, aj tento rok sa chce naša farnosť pripojiť ku koledníkom Dobrej noviny a ohlasovať radostnú zvesť. Koledovať budeme 26. decembra 2023 popoludní. Prihláste sa aj vy, ktorí chcete prijať koledníkov. Najlepšie už dnes.
  • Na budúcu nedeľu budú sv. omše ako v nedeľu okrem večernej sv.omše o 18:30 v Notre Dame, ktorá nebude. S vianočným bohoslužobným poriadkom vás oboznámime na budúcu nedeľu.
  • “Centrum pre rodinu pozýva mužov, ktorí sa chcú priblížiť k Bohu, stať sa menej sebeckými mužmi, ktorí žijú pre druhých nie len pre seba, aby sa zapojili do programu Exodus so začiatkom od 2.1.2024. Viac informácií a prihlasovací formulár nájdete na stránkach Centra pre rodinu.”