Oznamy na 3. veľkonočnú nedeľu (19.4.2015)

Slávime tretiu veľkonočnú nedeľu.

Pripomíname prvoprijímajúcim deťom a ich rodičom, že sv. omša v nedeľu o 11.00 vo farskom kostole je zameraná pre deti, hlavne prvoprijímajúce.

V našom krajskom meste Trenčín chceme s podporou biskupského úradu a laikov zriadiť Centrum pre rodinu. Centrum bude poskytovať pomoc rodinám: psychologické, právne, sociálne, lekárske poradenstvo, pomoc v kríze…

Preto pozývame všetkých, ktorí by chceli pracovať ako dobrovoľníci pre naše centrum, aby prišli dnes o 17.00 hod. do budovy cirkevnej základnej školy na ulici 1. mája č. 7.  Vítaní sú všetci, ktorí majú alebo nemajú skúsenosti a nápady v tejto oblasti. Prosíme o modlitby na tento úmysel.

Púť s rádiom Lumen do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove sa uskutoční dňa 9. mája 2015. Podrobnosti sú na výveskách.

Budúca nedeľa je Nedeľa Dobrého Pastiera, preto na budúcu nedeľu o 15.00 bude vo farskom kostole poklona pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou s prosbou o duchovné povolania.

Na budúcu nedeľu je jarná zbierka na seminár. Za vaše milodary vyslovujeme vopred v mene svojom, predstavených seminára i seminaristov úprimné Pán Boh zaplať. Modlime sa v tomto týždni intenzívnejšie za duchovné povolania.

Liturgický kalendár:
ut: spomienka na sv. Anzelma, biskupa a uč. Cirkvi
št: spomienka na sv. Vojtecha, biskupa a mučeníka
so: sviatok sv. Marka, evanjelistu