Oznamy na 24. nedeľu v období cez rok (17.9.2017)

Slávime 24. nedeľu v období cez rok.

Zajtra po rannej sv. omši v kostole Notre Dame bude modlitbové stretnutie členov Združenia Ducha Svätého.

V stredu, piatok a sobotu sú jesenné kántrové dni. Ich obsahom je poďakovanie za úrodu. My poďakujeme za Božie dary a dobrodenia v piatok pri sv. omši vo farskom kostole. Kto môže priniesť obetné dary na výzdobu ako poďakovanie za úrodu, prosíme, nech ich donesie do štvrtku na faru…

Na budúcu nedeľu bude na Skalke púť seniorov a krojovaných. Program začne o 14.00 Krížovou cestou, sv. omša bude o 16.00.

Od 5.10.2017 bude v priestore CPR na Farskej ulici opäť prebiehať kurz „Manželské večery“. Podrobnosti sú na výveskách.

V tomto školskom roku sa bude v našej farnosti vysluhovať sviatosť birmovania. Prijať ju môžu žiaci deviateho ročníka a starší, ktorí bývajú v našej farnosti. Birmovanci sa budú môcť prihlásiť na fare v posledný septembrový týždeň od 13.30 do 16.30. Nahlasovať sa musia osobne!

30. septembra 2017 organizujeme do Bratislavy autobus na blahorečenie Titusa Zemana. Záujemcovia sa môžu záväzne prihlasovať v sakristiách kostolov do zajtra.

Na budúcu nedeľu je  jesenná zbierka na  kňazský seminár. Za vaše milodary vyslovujeme v mene seminaristov a predstavených seminára vopred úprimné Pán Boh zaplať.

V našej cirkevnej škôlke potrebujeme zamestnať upratovačku. Kto má záujem o túto prácu, nech sa hlási na riaditeľstve školy na ulici 1. mája.

Liturgický kalendár:
st: spomienka na sv. Ondreja Kima Taegona, kňaza a spoločníkov, mučeníkov
št: sviatok sv. Matúša, apoštola a evanjelistu
pi: spomienka na sv. Emeráma, biskupa a mučeníka
so:  spomienka na sv. Pia z Pietrelčiny, kňaza