Oznamy na 4. pôstnu nedeľu (31.3.2019)

Slávime štvrtú pôstnu nedeľu.

V tomto týždni máme prvý piatok v mesiaci, spovedáme približne hodinu pred svätými omšami. Pre mnohých z vás môže byť táto svätá spoveď už ako veľkonočná. V piatok po sv. omši vo farskom kostole bude prvopiatková pobožnosť pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou a požehnanie.

Chorých a nevládnych v našej farnosti budeme pred Veľkou Nocou spovedať v túto sobotu dopoludnia. Nahlásiť ich môžete v sakristii, na fare alebo telefonicky.

Nitrianska diecéza organizuje v dňoch 5. – 7. apríla 2019 diecézne stretnutie mládeže P.S. 2019, na ktorom bude pre účastníkov pripravený bohatý program. Z nášho dekanátu pôjdeme autobusom na sobotný program, záujemcovia nech sa prihlásia na fare.

Naša katolícka ZŠ sv. Andreja-Svorada a Benedikta oznamuje, že zápis detí do 1. ročníka bude v dňoch 8. – 12. 4. 2019 v čase od 14.00 do 17.00 v I.A triede na prízemí ZŠ.

Kultúrno-informačné centrum Trenčín pozýva na prechádzku mestom so sprievodcom, ktorej témou bude kaplnka sv. Anny a kostol Notre Dame. Stretnutie bude v sobotu 6. apríla o 16.00 pri Kultúrno-informačnom centre na Mierovom námestí 9. Vstupné je 1 €, vstupenky sa kupujú pred začiatkom priamo v KIC. (Prechádzka bude trvať približne 1,5 hodiny.) Viac informácií si môžete pozrieť na výveske.