Oznamy – 3. nedeľa cez rok

Liturgický kalendár

Utorok Sv. Tomáš Akvinský, kňaz a učiteľ Cirkvi spomienka
Piatok Sv. Ján Bosco, kňaz spomienka
NEDEĽA Obetovanie Pána – Hromnice (4. cez rok) sviatok

Z nariadenia Svätého otca Františka, dnes, na 3. cezročnú nedeľu slávime v celej Cirkvi ako Nedeľu Božieho Slova. Úmyslom pápeža je priblížiť tento poklad veriacim a pripomenúť nezastupiteľnú úlohu Svätého Písma v duchovnom živote každého z nás. Pozývame vás na stretnutie „Otvor a čítaj“ do kostola Notre Dame dnes,  26.01., o 15:00. Prineste si Sv. písmo a dobrú náladu.

Centrum pre rodinu Trenčín pozýva dnes,  v nedeľu 26. januára 2020 v čase od 15:30 do 17:30 do priestorov centra na Farskej 12 na pravidelné Tvorivé dielne.

Budúca sobota, 1.2., bude prvou v mesiaci. Fatimská pobožnosť vo farskom kostole začne o 7: 45 posvätným ružencom a o 8:30 bude slávená sv. omša.

Budúca nedeľa je sviatkom Obetovania Pána – Hromníc. Pri všetkých sv. omšiach, okrem 18:30 budeme požehnávať hromničné sviece, ktoré si môžete so sebou doniesť.

Na budúcu nedeľu bude o 11,oo h., vo farskom kostole, detská sv. omša. Prosím deti, ktoré sa pripravujú na prvé sv. prijímanie  a ich rodičov, aby po sv. omši zostali v kostole.

Podporte prosím, zaslaním sms projekt eko – učebne, pre deti na našej cirkevnej škole. Vysvetlenie nájdete na letáčiku, ktorý si môžete zobrať pri odchode z kostola. Podporu dostane projekt, ktorý získa najviac hlasov.

POZVÁNKA na XV. benefičný ples Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne
15. 2. 2020, Hotel Veverica (Brezina), 19:00 Vstupné 39,- €

V cene vstupenky je tanečná zábava v priestoroch Hotela Veverica, kultúrny program, vecné ceny – zlosovateľné vstupenky, jedlo (večera, dezert, slané pochúťky, víno, káva a minerálka). Ples je benefičným podujatím – v cene vstupenky je aj finančný dar na zabezpečenie starostlivosti o nevyliečiteľne chorých v sume min 20 EUR.