FARSKÉ  OZNAMY BOHORODIČKA PANNA MÁRIA

FARSKÉ  OZNAMY BOHORODIČKA PANNA MÁRIA

LITURGICKÝ KALENDÁR

Pondelok 2. 1.Sv. Bazil Veľký a Gregor Naziánsky, biskupi a učitelia CirkviSpomienka
Piatok 6. 1.ZJAVENIE PÁNASLÁVNOSŤ
NEDEĽA 8. 1.II. nedeľa po narodení Pána  KRST PÁNA  SLÁVNOSŤ
  • Tento týždeň je prvý štvrtok v mesiaci. Deň modlitieb za duchovné povolania. Vo farskom kostole bude od 15,oo adorácia s modlitbami na tento úmysel.
  • V piatok je prikázaný sviatok. Keďže je deň pracovného pokoja sv. omše budú ako v nedeľu. Pri sv. omšiach posvätíme trojkráľovú vodu, ktorú si budete môcť vziať domov a pokropiť svoj príbytok. Kto má záujem požehnať nový resp. zrekonštruovaný príbytok či dom, môžete sa prihlásiť po sv. omši v sakristii. Tento deň je aj prvý piatok. Vianočná sv. spoveď vám platí aj na túto príležitosť. Ak by ste potrebovali, spovedať budeme pred každou sv. omšou.  
  • Piaristické gymnázium Jozefa Braneckého nás pozýva na Trojkráľový koncert školského speváckeho zboru Piarissimo a hostí 6. januára 2023 o 16,oo hod. v piaristickom kostole.
  • V sobotu bude vo farskom kostole o 8,oo h.  mariánska pobožnosť so sv. omšou. Po sv. omši bude v kancelárii farského úradu malé agapé.
  • Centrum pre rodinu pozýva mužov, ktorí sú pripravení žiť inak, chcú sa priblížiť k Bohu, stať sa menej sebeckými mužmi, ktorí žijú pre druhých, a nie len pre seba, aby zapojili do programu Exodus so začiatkom od 9.1.2023. Viac informácií a prihlasovací formulár nájdete na stránkach Centra pre rodinu.

ŽELÁME A VYPROSUJEME VÁM POŽEHNANÝ NOVÝ ROK  2023.