FARSKÉ OZNAMY II. NEDEĽA PO NARODENÍ PÁNA - KRST PÁNA

FARSKÉ OZNAMY II. NEDEĽA PO NARODENÍ PÁNA – KRST PÁNA

LITURGICKÝ KALENDÁR

Pondelok – SobotaFéria 
NEDEĽA   15. 1.II. NEDEĽA CEZ ROK 
  • Končí vianočné obdobie. Prestaneme spievať vianočné piesne ale výzdoba a Betlehem v bočnej kaplnke zostanú do 2. februára /Hromníc/.
  • Opäť pozývame deti a ich rodičov, ktorí radi spievajú pri sv. omši detské pesničky, keby prišli na budúcu nedeľu do Centra pre rodinu o 10,00 h. na spoločný nácvik a potom pôjdeme sv. omšu.
  • Centrum pre rodinu pozýva mužov, ktorí sú pripravení žiť inak, chcú sa priblížiť k Bohu, stať sa menej sebeckými mužmi, ktorí žijú pre druhých, a nie len pre seba, aby zapojili do programu Exodus so začiatkom od 9.1.2023. Viac informácií a prihlasovací formulár nájdete na stránkach Centra pre rodinu.
  • Na budúcu nedeľu, po sv. omši o 9,00 hod., by sme chceli poďakovať pani Irene Hanudelovej za jej dlhoročnú službu našej farnosti a hlavne vo farskom kostole. Všetkých vás srdečne pozývame.
  • Zo srdca ďakujeme v mene všetkých farníkov všetkým, ktorí ste akýmkoľvek spôsobom prispeli k dôstojnému oslávenie Kristovho narodenie. Zvlášť ďakujeme za výzdobu a upratovanie kostolov, organistom, spevákom a miništrantom za dôstojnú liturgiu a taktiež za vaše štedré materiálne dary.