FARSKÉ  OZNAMY VI. NEDEĽA  CEZ ROK

FARSKÉ  OZNAMY VI. NEDEĽA  CEZ ROK

LITURGICKÝ KALENDÁR

Po. – So.13. – 18. 2.Féria 
NEDEĽA19. 2.VII.  CEZ ROK 
  • Na budúcu nedeľu bude pri všetkých sv. omšiach zbierka na potreby a energie kostolov našej farnosti. Za vaše milodary ďakujem v mene všetkých a vyprosujem Božie požehnenie.
  • Biskupi Slovenska pozývajú k spojeniu sa v modlitbách a k vyjadreniu solidarity s trpiacimi následkom zemetrasenia v Turecku a Sýrii. Všetci tí, ktorí chcú prispieť a je to v ich finančných možnostiach, môžu poslať podporu na zabezpečenie humanitárnej pomoci prostredníctvom Slovenskej katolíckej Charity na účet SK93 1100 0000 0029 4546 3097, variabilný symbol 5090.

Viac informácie nájdete na: Vyhlasujeme zbierku na pomoc Turecku a Sýrií po ničivých zemetraseniach | Pomoc utečencom (charita.sk)

  • V našich životoch máme pekné obdobia, keď všetko ide dobre, sme plní energie, naše vzťahy fungujú a napĺňajú nás láskou. Môžu však prísť aj ťažké a bolestivé obdobia, keď strácame pôdu pod nohami a prichádzame o všetky istoty. Pozývame ľudí zranených osamelosťou nachádzajúcich sa v ťažkej životnej situácii alebo ľudí poznačených rozpadom manželstva na stretnutie v nedeľu 19. februára 2023 o 14:00 hod. do Centra pre rodinu Trenčín na Farskej 12.

V dňoch 13.2 – 19.2.2023 prebehne na Slovensku už po deviatykrát kampaň Národný týždeň manželstva. Heslom tohto ročníka je: Odkaz… Aj v meste Trenčín je pre manželské páry pripravených množstvo akcií a aktivít, napr. Rodinná sv. omša s obnovou sľubov, Manželský kvíz, Hodina spoločenského tanca, či Služba postráženia dieťaťa. Kompletnú ponuku nájdete na na FB stránke a webovej stránke ntm.sk alebo Centra pre rodinu Trenčín.

  • Prijali sme dva milodary: 100 € na energie kostolov (Bohu známa), 100 € členovia Ruže č. 10. Ďakujeme a vyprosujeme Božie požehnanie.